Best Sellers

Robola Barrel, PDO Robola of Kefalonia
Fermented and aged for 6 months in French oak barrels. Subtle oak aromas on a citrus palette. Can be enjoyed immediately after its release and up to 5 years later.

Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη
Το Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη είναι η μονοποικιλιακή ξηρή έκφραση της εμβληματικής ερυθρής ποικιλίας Μαυροδάφνη, η οποία καλλιεργείται εδώ και αιώνες στην Κεφαλονιά. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του κρασιού προέρχονται από προφυλλοξηρικούς αμπελώνες της Παλλικής, οι οποίοι αποδίδουν μόλις 400 κιλά/στρέμμα. Το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και είναι εσοδείας του 2020.
Αρώματα μαύρων φρούτων, με κυρίαρχο αυτό του δαμάσκηνου, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φυτικότητα της δάφνης και του ευκαλύπτου. Νότες σοκολάτας, καφέ, καθώς και φύλλων καπνού και γλυκών μπαχαρικών από τη δωδεκάμηνη ωρίμαση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ευνοείται με την παλαίωση, προσδίδοντας αρώματα μελανιού και πίσσας. Κρασί γεμάτο στο στόμα, με μέτρια οξύτητα και τανίνες και βαθύ πορφυρό χρώμα. Ταιριάζει εξαιρετικά με πλούσια μαγειρευτά κρέατα αλλά και πιπεράτα πιάτα.

Glykorogos
In this rare land, which is made from the brilliant combination of mountain and sea, generation to generation, the 300 vine growers of “Orealios Gaea” are cultivating their vineyards and producing the unique wines of Cephalonian tradition. The grapes that are intended for the Glykorogos, originate from many different vineyards all over Cephalonia, that are cultivated with traditional techniques and give exquisite quality.
TASTING NOTES
This explosive combination of mountain and sea of Cephalonian land, gives the Glykorogos, aromas of strawberry marmalade, cherries and roses, with notes of lavender and cinnamon, and touches of bitter chocolate and caramel. A sweet and balanced wine.
VINIFICATION
o Harvest from the beginning till the end of August.
o Condensation of sugars (sundried grapes).
o Fermentation in stainless still tanks.
o Inoculation with yeast of mild cultivation.
o Controlled temperature of fermentation 15-17◦C.
o Capping with DIAM.
VARIETAL COMPOSITION
o Mavrodaphne (60%) and Muscat (40%).
TECHNICAL DATA
o Alcohol/Vol: 15.0%
o Total Acidity: 5.5 g/L (TA)
o pH: 3.75
o Residual sugar: 130.0 g/L

Robola Barrel, PDO Robola of Kefalonia
Fermented and aged for 6 months in French oak barrels. Subtle oak aromas on a citrus palette. Can be enjoyed immediately after its release and up to 5 years later.

Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη
Το Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη είναι η μονοποικιλιακή ξηρή έκφραση της εμβληματικής ερυθρής ποικιλίας Μαυροδάφνη, η οποία καλλιεργείται εδώ και αιώνες στην Κεφαλονιά. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του κρασιού προέρχονται από προφυλλοξηρικούς αμπελώνες της Παλλικής, οι οποίοι αποδίδουν μόλις 400 κιλά/στρέμμα. Το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και είναι εσοδείας του 2020.
Αρώματα μαύρων φρούτων, με κυρίαρχο αυτό του δαμάσκηνου, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φυτικότητα της δάφνης και του ευκαλύπτου. Νότες σοκολάτας, καφέ, καθώς και φύλλων καπνού και γλυκών μπαχαρικών από τη δωδεκάμηνη ωρίμαση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ευνοείται με την παλαίωση, προσδίδοντας αρώματα μελανιού και πίσσας. Κρασί γεμάτο στο στόμα, με μέτρια οξύτητα και τανίνες και βαθύ πορφυρό χρώμα. Ταιριάζει εξαιρετικά με πλούσια μαγειρευτά κρέατα αλλά και πιπεράτα πιάτα.

Glykorogos
In this rare land, which is made from the brilliant combination of mountain and sea, generation to generation, the 300 vine growers of “Orealios Gaea” are cultivating their vineyards and producing the unique wines of Cephalonian tradition. The grapes that are intended for the Glykorogos, originate from many different vineyards all over Cephalonia, that are cultivated with traditional techniques and give exquisite quality.
TASTING NOTES
This explosive combination of mountain and sea of Cephalonian land, gives the Glykorogos, aromas of strawberry marmalade, cherries and roses, with notes of lavender and cinnamon, and touches of bitter chocolate and caramel. A sweet and balanced wine.
VINIFICATION
o Harvest from the beginning till the end of August.
o Condensation of sugars (sundried grapes).
o Fermentation in stainless still tanks.
o Inoculation with yeast of mild cultivation.
o Controlled temperature of fermentation 15-17◦C.
o Capping with DIAM.
VARIETAL COMPOSITION
o Mavrodaphne (60%) and Muscat (40%).
TECHNICAL DATA
o Alcohol/Vol: 15.0%
o Total Acidity: 5.5 g/L (TA)
o pH: 3.75
o Residual sugar: 130.0 g/L

Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη (Αντιγραφή)
Το Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη είναι η μονοποικιλιακή ξηρή έκφραση της εμβληματικής ερυθρής ποικιλίας Μαυροδάφνη, η οποία καλλιεργείται εδώ και αιώνες στην Κεφαλονιά. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του κρασιού προέρχονται από προφυλλοξηρικούς αμπελώνες της Παλλικής, οι οποίοι αποδίδουν μόλις 400 κιλά/στρέμμα. Το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και είναι εσοδείας του 2020.
Αρώματα μαύρων φρούτων, με κυρίαρχο αυτό του δαμάσκηνου, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φυτικότητα της δάφνης και του ευκαλύπτου. Νότες σοκολάτας, καφέ, καθώς και φύλλων καπνού και γλυκών μπαχαρικών από τη δωδεκάμηνη ωρίμαση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ευνοείται με την παλαίωση, προσδίδοντας αρώματα μελανιού και πίσσας. Κρασί γεμάτο στο στόμα, με μέτρια οξύτητα και τανίνες και βαθύ πορφυρό χρώμα. Ταιριάζει εξαιρετικά με πλούσια μαγειρευτά κρέατα αλλά και πιπεράτα πιάτα.

Nouvelle Epoque Vostilidi
The resurrection of a very old—almost extinct—Kefalonian variety. Experimental vinification methods, with respect to its history.

Truth, Organic PDO Robola of Kefalonia
The traditional farming of select organic vineyards and the careful vinification with very few added substances, highlight the variety’s typical characteristics.

San Gerasimo, PDO Robola of Kefalonia
In this special terroir, a brilliant combination of mountain and sea, generation after generation, the 300 vine growers of “Orealios Gaea” cultivate their vineyards and produce the unique wines of Kefalonia. The grapes used for San Gerasimo, originate from semi-mountainous vineyards of Kefalonia, that are still cultivated with traditional techniques, offering low yields and exquisite quality.
TASTING NOTES
Strong and complex aromas of citrus fruits, especially grapefruit, with notes of honey and flowers. A juicy and balanced on mouth wine, with the clarity of its crunchy acidity, intensity and a fresh finish.
VINIFICATION
o Harvest from the beginning till the end of August.
o Cold extraction at 8◦C for 6 hours.
o Fermentation in stainless steel tanks.
o Inoculation with yeast of mild cultivation.
o 3 months stay on fine lees
o Controlled temperature of fermentation 15-17◦C.
o Capping with DIAM.
VARIETAL COMPOSITION
o 100% Robola
o 100% Mountainous Robola’s Zone, Omala of Kefalonia
TECHNICAL DATA
o Alcohol/Vol: 12.5%
o Total Acidity: 5.7 g/L (TA)
o pH: 3.30
o Residual sugar: 1.8 g/L

Classic Robola
In this special terroir, a brilliant combination of mountain and sea, generation after generation, the 300 vine growers of “Orealios Gaea” cultivate their vineyards and produce the unique wines of Kefalonia. The grapes used for Classic Robola, originate from semi-mountainous vineyards of Kefalonia, that are still cultivated with traditional techniques, offering low yields and exquisite quality.
TASTING NOTES
Light aromas of citrus fruits, like grapefruit and lemon, and touches of herbal character. A young and fresh wine, with crunchy acidity, body and structure.
VINIFICATION
o Harvest from the beginning till the end of August.
o Cold extraction at 8◦C for 6 hours.
o Fermentation in stainless still tanks.
o Controlled temperature of fermentation 15-17◦C.
o Capping with DIAM.
VARIETAL COMPOSITION
o 100% Robola
o 100% Robola’s Zone, Omala, Kefalonia
TECHNICAL DATA
o Alcohol/Vol: 12.5%
o Total Acidity: 5.5 g/L (TA)
o pH: 3.35
o Residual sugar: 1.5 g/L

R, PDO Robola of Kefalonia
A pleasant, young, fresh white wine, to which the relatively high acidity of Robola gives a crisp freshness, while the low yields per hectare offer body and structure.

Linos Rose
Οίνος ροζέ ξηρός. Αρώματα κράνμπερυ, φράουλας και σμέουρου με νότες πυρηνόκαρπων, λευκών ανθών και μία ελαφριά πινελιά μπισκότου. Κρασί νεαρό, δροσιστικό και φρέσκο.

BRILLANTE ROSE DEMI SEC
Semi-dry rosé wine, with a distinctive crystal-clear color. Originating from the famed vineyards of Kefalonia with a long-standing winemaking tradition. The careful co-vinification of local varieties results in a remarkable balance, a fruity Moscato aroma and a smooth flavor.

BRILLANTE WHITE SEMI-DRY
Semi-dry white wine, with a distinctive crystal-clear color. Originating from the famed vineyards of Kefalonia with a long-standing winemaking tradition. The careful co-vinification of local varieties results in a remarkable balance, a fruity Moscato aroma and a smooth flavor.

Linos Red
Red dry wine, a Geographical Indication Product, with a deep red color, round taste and soft tannins. Aromas that combine mature fruit with nuts and wood, allowing the varietal characters of Agiorgitiko and Mavrodafni to emerge.

Linos White
Dry white wine, a Geographical Indication Product, with a clear yellow-white color. It reveals a bouquet of flowers, citrus fruit and herbs, with a strong and crisp freshness.

Κέφαλος White
Οίνος λευκός ξηρός, με καθαρό λευκοκίτρινο χρώμα. Φρουτώδες άρωμα με μαλακό και στρογγυλό σώμα.


Κεφαλος Rose
Οίνος ροζέ ξηρός, με χαρακτηριστική κρυστάλλινη καθαρότητα. Φρουτώδες άρωμα και απαλή ισορροπημένη γεύση.